livet

BLÅBÄRSKOKOS – NYTTIGT MELLIS

 

Lite då och då får jag ett ryck och gör lite nyttigt mellis eller frukost. Jag äter ju visserligen mellis varje dag, men det blir oftast den enkla vägen ut. En frukt. Men ibland tar jag mig lite mera tid, som sagt.

 

IMG_0866 blåbärskokos x

Denna gång skulle jag göra chiapudding tänkte jag. Jag hällde upp 1,5 dl kokosmjölk och 1 dl frysta amerikanska blåbär. Sen skulle jag ta fram chiafröna. Åh nej, jag hade glömt att de tagit slut. Men men, jag kunde ju inte slänga det jag hällt upp, så jag körde en stund med stavmixern. Det blev ju riktigt gott. Jag kallar det för Blåbärskokos. Kändes så nyttigt!

 

IMG_0869 blåbärskokos x

Men jag ville liksom ha lite mera än bara dryck så jag testade att ha på lite egengjord granola. En ny variant. Genast blev det lite mera matigt och jättegott faktiskt. Ja, jag hällde på mera granola vartefter jag kom ner i glaset, haha. Recept på den nya granolan kommer.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Ekenäsliv
  23 februari, 2016 at 08:01

  Mumsigt!
  Å jag måste ju med äta mellis varje dag, men oftast räcker inte EN frukt 😉
  Men kör nästan alltid chiapudding med frukt i 🙂
  Ha en fin tisdag!
  Kram Anna

  • Reply
   Lena
   24 februari, 2016 at 08:05

   Mellis är verkligen ett måste. Gärna chiapudding!

 • Reply
  Maria
  23 februari, 2016 at 08:36

  Det låter både nyttigt och gott.
  Kram
  Maria

  • Reply
   Lena
   24 februari, 2016 at 08:06

   Ja, det är verkligen både nyttigt och gott!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.