inredning

HELGEN BÖRJAR NÄRMA SIG SITT SLUT

 

Helgen börjar närma sig sitt slut, vänner. Vi har idag bl a sått lite tomat- och paprikafrön åt dottern. Dottern som har ett stort odlingsintresse. Dottern som kommer hem från USA först om två månader.

 

IMG_0912 tulpaner svenskt tenn x

Bilden har ju förstås inget med texten att göra, men att fota 24 krukor med frön under svart jord i ett dystert ljus är ju inte jättekul.

Vi har också tagit en tur till Ica Maxi idag för att fylla på förråden. Passade på att titta in på ett av träningsställena i stan, där vi tränade för några år sedan. Imorgon ska vi till ett annat ställe. Sen ska vi bestämma oss vilket vi ska välja.

Men en sak i taget. Först ska vi avrunda helgen. Kanske blir det snart en mugg te till nått streamat avsnitt vi ligger efter med av nån serie. Vi får se vad det blir. En härlig stunds avkoppling blir det säkerligen i alla fall inför kommande arbetsvecka.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.