hälsa & friluftsliv

KVÄLLSHÄNG

 

Ägnar mig åt lite kvällshäng bestående av bloggsurfning tillsammans med lite kvarg och min egen granola.

 

IMG_1342 granola x

Vi är just hemkomna från ett möte på ett av gymmen här i stan. Vi kollade runt på ett ställe igår också, där vi tränat tidigare. Dagens möte var jättetrevligt och det var härligt att känna pulsen från ett gym igen.

 

IMG_1343 granola x

Jag har mest kört löpträning under en lång period. Men nu behöver vi verkligen ta tag i det här med träningen mera på allvar. Båda två! Vi ska bara bestämma oss för vilket ställe vi ska lägga krutet på. Min målsättning är att kunna spela fotboll och klättra i träd med eventuella barnbarn när jag blir 60. Det är väl en bra målbild? Eller vad säger ni.

Nu ska jag få i mig det där kvällsmelliset och köra lite bloggsurfning. Ses imorrn!

Må bäst!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Milla
  14 mars, 2016 at 08:46

  Absolut bra målbild! Man tränar ju inte för att bli ung utan för att (orka) bli gammal! Helt klart! Hoppas ni träffar rätt med gym. Jag tränar ju på vårt lokala, saknar ibland gruppträningspass men får det med jobbet på fredagar då vi kör järnet. Hoppas veckan börjat bra! Kram

  • Reply
   Lena
   15 mars, 2016 at 09:21

   Precis, orka bli gammal!

 • Reply
  Helenas enkla vardag
  14 mars, 2016 at 08:54

  Bra målbild. Jag har också en målbild att inte bli tjockare än jag är. Kanske bli av med brofobin som jag ju också lider av, inte kul det heller. Kul att få se ditt superfina vardagsrum, tycker du skall visa mer från ditt hem. Kram Helena

  • Reply
   Lena
   15 mars, 2016 at 09:20

   Kul att du gillar bilderna!

 • Reply
  Katarina
  14 mars, 2016 at 09:43

  Haha…en superbra målbild tycker jag…;)
  Kram Katarina

  • Reply
   Lena
   15 mars, 2016 at 09:20

   Eller hur!

 • Reply
  Ekenäsliv
  14 mars, 2016 at 10:13

  Du är verkligen för härlig! Är helt säker på att du kommer spela både landhockey, klättra i träd och göra bomben när ni ska bada 😉
  Kram Anna

  • Reply
   Lena
   15 mars, 2016 at 09:20

   Haha, bomben är självklart!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.