livet

BETTER BLOGGERS – SVERIGES FÖRSTA YRKESNÄTVERK FÖR BLOGGARE

 

För några år sedan var jag på ett event där LaLinda föreläste. Jag slogs redan då av hur avslappnad och samtidigt kompetent hon verkade. En riktigt vass och driven businesskvinna. Vass och driven på det allra bästa sättet.

 

betterbloggers-logo

För ett drygt år sedan så drog hon igång Sveriges första yrkesnätverk för bloggare. Better Bloggers har redan typ 900 medlemmar. Och nätverket är så bra så jag blir alldeles lyrisk. Trots att jag har en rätt liten blogg så ger den mig jättemycket. Eller kanske just därför. Givetvis har nätverket även en Facebooksida för medlemmar. Och jag älskar’t! Linda har på nåt jäkla sätt fått en sån härlig stämning på sidan och alla är så vänliga och bjussiga på tips och hurrarop. Många blir peppade och tar nya steg efter att ha blivit inspirerade. Man lär sig massor om tekniska saker, tips på hur man tar sin blogg till nästa nivå (om man vill), man får hjälp att stärka sitt digitala varumärke, får tips på hur man kan uttrycka sig i mail och man utbildas i marknadsföringslagen inte minst. Det ställs frågor högt och lågt på FB-sidan och små som stora bloggare kommenterar.

Här hittar du nätverket Better Bloggers och här blir du medlem.

 

bbcon16_square_clara

Och vet ni! Bästa Linda håller som bäst på att ratta den, mig veterligen, första konferensen för bloggare. Jag ser så fram emot BBCON! Jag lyckades knipa den allra första biljetten. Jag fick lite panik när jag insåg att biljettsläppet skulle ske under vår senaste USA-resa, så Linda lät mig köpa innan biljettsläpp! Ska du också gå? Jamen, det är klart att du ska! Har du ingen biljett ännu? Det finns tydligen biljetter kvar. Här hittar du programmet och längst ner på sidan köper du biljetten!

Ja, det blev många länkar nu, men gillar jag nåt så gillar jag nåt och då kan det yra länkar runt mig så här! Nope, inget sponsrat inlägg. Jag bara tipsar ändå!

Må bäst!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Lanclin
  19 april, 2016 at 07:11

  Jag har varit med i BB sen starten och kan instämma fullständigt i dess förträfflighet! Jag har köpt bloggcoachning av Linda och fått galet mycket tips, råd, pepp, inspiration och nya bloggvänner via BB och sen dess utvecklat min blogg enormt 🙂 Tyvärr kan jag inte vara med på BBCon denna gången så jag skickar min trädgårdsbloggande mamma 😉
  /Linnea i Bayern

  • Reply
   Lena
   19 april, 2016 at 08:11

   Jamen visst är nätverket bra! Synd att du inte kan komma. Kan tänka mig att avståndet är lite bekymmersamt! Har också funderat på coachningen, men jag vill verkligen veta att jag kan ha tid att ta till mig av tipsen efteråt.

 • Reply
  Maria
  19 april, 2016 at 10:07

  Varmt tack för detta inlägg. Ska verkligen titta närmare på detta.
  Kram
  Maria

  • Reply
   Lena
   19 april, 2016 at 08:10

   Ja, gör det. Hojta till ifall du ska gå!

 • Reply
  Ekenäsliv
  19 april, 2016 at 10:27

  Heeej!
  Ser med verkligen fram emot detta event!
  Å så kul att träffa er goa tjejer :)))))
  Det ger mig sån energi!

  Tack för tipset om Facebooksidan, har kikat in där och addat mig nu 🙂
  Kram Anna

  • Reply
   Lena
   19 april, 2016 at 08:09

   Ser också fram emot det så mycket! Så kul att träffa dig igen också!

 • Reply
  Ulrica
  19 april, 2016 at 08:07

  Det ska bli så jäkla kul att få umgås och gå på eventet 🙂
  Kram

  • Reply
   Lena
   19 april, 2016 at 08:09

   Ja, visst ska det!

 • Reply
  Milla
  19 april, 2016 at 08:35

  Det där lät spännande! Pust jag om nån skulle behöva bloggnytändning….men jag får avstå denna gång söka lite inspo inombords istället 🙂 Har ett annat ”projekt” på G som jag laddar inför o tänkt ske framöver…. Men åh hur ska jag hitta blogglusten igen!? Kram!

  • Reply
   Lena
   1 maj, 2016 at 06:13

   Oj det där lät spännande. Ett annat ”projekt”!? Nu blev jag nyfiken!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.