hälsa & friluftsliv umgänge

GOD MORGON FRÅN ETT FANTASTISKT VACKERT STOCKHOLM

 

Vi fick en superhärlig dag igår med våra vänner. Vi softade mest runt, gick på vinprovning (som helt klart är värt ett särskilt inlägg av flera anledningar) och åt både lunch och middag. Men jag börjar från slutet.

 

IMG_2963 stockholmshelg x IMG_2958 stockholmshelg x IMG_2957 stockholmshelg x IMG_2956 stockholmshelg x IMG_2955 stockholmshelg x

Min vana trogen så blev det en runda på morgonen. Älskar känslan av att se storstan vakna till liv och samtidigt njuta av morgonsolen. Och Stockholm är ju oslagbart vackert. Jag och maken tog en promenad och stannade till vid Statshuset. Ganska många Eurovision-människor (gissningsvis) var också morgonpigga och fotade runt lite över allt.

 

IMG_2954 stockholmshelg x IMG_2953 stockholmshelg x IMG_2952 stockholmshelg x IMG_2951 stockholmshelg x IMG_2961 stockholmshelg x

Vi och våra vänner var nog rätt eniga om det ju knappast är shoppingväder och att det nog vore skönt att komma hem i det vackra vädret. Så vi skildes åt efter en lugn och skön frukost och pratstund. Nu ska vi packa ihop det sista och rulla hemåt.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria
  9 maj, 2016 at 10:52

  Stockholm är så vackert. Vilken huvudstad vi har!
  Kram
  Maria

  • Reply
   Lena
   13 maj, 2016 at 06:44

   Vi kanske har en av världens vackraste huvudstäder!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.