livet

SVARAT PÅ ALLA ERA KOMMENTARER

 

Vilken superhärlig start på maj va! I alla fall här i Enköping. Perfekt väder för att köra terasstvätt!

 

IMG_1293 fika x

Retligt nog så tog tvättmedlet slut när det bara var kanske 10 kvm kvar! Jaja, jag fick några blommor planterade istället, som jag inte räknat med. Och fikat ute i solen har vi gjort! Ljuuuuvligt!

Och vet ni vad!? Nu har jag svarat på alla era fina kommentarer sedan 17 mars! Det spårade ur på vår senaste resa och sen har det verkligen varit full rulle. Jag vet ju inte om ni går tillbaka och tittar om ni får nåt svar och jag har ju inte svarat med nån lång uppsats, men ändå. Jag tycker det är lite trevligt när jag ser att andra svarar på sina kommentarer. Jag går själv inte tillbaka och tittar särskilt ofta och tittar om jag fått nåt svar på en kommentar, men ibland händer det. Jag har försökt kolla om jag kan koppla ett mail till mina svar, men inte lyckats. Nån som vet om man kan göra det via wordpress? Bla bla bla. Hur som helst. Nu har ni svar och jag lovar att bättra mig!

Ha en fortsatt skön söndagkväll!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ekenäsliv
  1 maj, 2016 at 09:03

  Go du e!
  Nä, jag går aldrig tillbaka och kollar om jag ska vara ärlig. Bara om jag ställt en fråga jag verkligen vill ha svar på.
  Har ju med WordPress, men jag vet inte heller hur man gör. Ska se om min man IT-konsulten kan kolla på det;-)
  Natti!
  Kram Anna

  • Reply
   Lena
   7 maj, 2016 at 07:13

   Nä, jag tror inte många går tillbaka egentligen, men det är ju lite trevligt med svar!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.