livet

MED ÖNSKAN OM ETT GOTT SLUT

 

Jahapp, då har vi kommit till årets sista dag. Ett år som för mig har varit fyllt av en massa roliga saker som resor, utflykter, aktiviteter och träning, men också mycket mera lugn och avkoppling än vanligt.

 

img_7781-tulpaner img_7782-tulpaner img_7783-tulpaner

Året har också innehållit mycket mindre umgänge än vad jag är van vid. Har helt enkelt inte haft varken ork eller lust. Så kan det bli när man är lite kantstött.

 

img_7783-tulpaner img_7815-tulpaner-kopia

Jag vill att ni ska veta hur mycket jag uppskattar att ni tittar in här, och i vissa fall kommenterar. Det är oerhört uppskattat. Senaste tiden har jag känt mig som en oerhört tråkig bloggerska utan peppande inspiration och glada inlägg. Det som både fascinerar och gläder mig är att jag knappt märkt av det i besöksstatistiken. Kanske är det för att många känner igen sig och kanske är det för att många uppskattar att jag visar min svaghet. Vad vet jag.

Jag tror och hoppas att mina inlägg kommer att vara lite mera peppiga inom en snar framtid. Fram till dess fortsätter jag att ta hand om mig och ladda för att komma tillbaka starkare, och under tiden blir det lite tråkiga inlägg emellanåt. Ni får helt enkelt stå ut eller skrolla vidare 🙂

Så, tack snälla för att ni finns! Nu önskar jag er ett gott slut på 2016 och ett gott nytt 2017!

Må bäst!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Clara, Bossbloggen
  31 december, 2016 at 11:22

  För min egen del är det omtanke och vänskap! Tänker hänga med i både vått och torrt liksom 😀 Ha en riktigt skön nyårshelg <3 Kram

  • Reply
   Lena
   4 januari, 2017 at 07:51

   Tack fina du för din omtanke! Kul att du hänger här 🙂

 • Reply
  FREEDOMtravel
  31 december, 2016 at 12:37

  Jag tror att man vinner på att vara ärlig som bloggare och dela med sig av både positivt och negativt! Önskar ett riktigt Gott Nytt år!

  • Reply
   Lena
   4 januari, 2017 at 07:51

   Visst är det så att man vinner på att vara genuin. Det är i alla fall nåt som jag värdesätter hos andra!

 • Reply
  Helenas enkla vardag
  31 december, 2016 at 03:53

  Önskar dig ett riktigt för dig.
  Gott Nytt år och hoppas 2017 blir lite lättare
  Kram Helena

  • Reply
   Lena
   4 januari, 2017 at 07:52

   Tack och god fortsättning!

 • Reply
  Petra
  31 december, 2016 at 06:02

  Gott Nytt År! Hoppas 2017 blir ett bättre år!

  Kram/Petra

  • Reply
   Lena
   4 januari, 2017 at 07:52

   Tack snälla! Ja, nu laddar vi för ett bättre år!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.