hälsa & friluftsliv

EN TA-HAND-OM-MIG-SJÄLV-DAG

 

Jag försöker träna på att ta hand om mig själv lite extra ibland. Oftast tar jag mig inte den där extra tiden, utan mera rusar fram i tillvaron. Men idag blev det av. Efter en lugn morgon och förmiddag tog vi en promenad i skogen. Det var runt nollan, dimmigt och småblåsig så det var rätt ruggigt väder. Därför föll valet på skogen.

 

IMG_4561brasa

Efter lunchen softade jag lite med bloggsurf och sen streamade jag Stjärnorna på slottet. Mitt på blanka eftermiddagen! Jag som aldrig brukar titta på tv på dagen.

Mellansonen kom och fikade en stund. Mysigt att få en pratstund med honom också. Sen tappade jag upp ett bad. Kröp ner i värmen och läste en stund innan jag drog igång massagebubblorna. Så skönt. Och just nu sitter jag framför brasan och kopplar av. Lite senare får det bli Så ska det låta innan det är dags för sängen. En av de bättre söndagarna helt enkelt.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria Björkman
  23 januari, 2017 at 06:51

  Det DÄR behöver jag öva lite på…!

  • Reply
   Lena
   23 januari, 2017 at 07:42

   Jag har varit urkass på det där, men jag tränar på det målmedvetet 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.