livet

TACK!

 

Först, tack snälla för fina kommentarer om min lägenhet och det jag berättade om min ”resa”. Ni för goa! Jag glömde säga det igår. Så, tack!

 

IMG_0911 tulpaner svenskt tenn x

Den här bilden hittade jag i arkivet. Den är tagen på pricken för ett år sedan, i gamla huset.   Gillar både tulpanerna och vaserna från Svenskt Tenn. Vaserna använder jag mycket.

Igår morse fick armar och axlar en omgång på gymmet. Fick sen ut lite kläder och skor till försäljning innan jag njöt av solen ute en stund. Sen blev det en skön soft eftermiddag och kväll. Mumsade på lite spansk tapas till Mellon, Manchego-ost, rostad salt majs och dadlar. Fick smak på det på vinprovningen på Gran Canaria i höstas och sen dess har jag gjort det några gånger.

Idag är det lite soldisigt efter nattens snöande. Jag ska snart åka till Intersport för att prova hiking-skor har jag tänkt. Behöver några lättare skor till vårens och sommarens promenader/vandringar. Några som är mittemellan Lundhagskängorna och sneakers. Har ni några bra tips på modeller?

Ooops, vilket rörigt och spretigt inlägg det blev. Rakt ut från huvudet bara, utan eftertanke, hehe. Jaja, det får bli såna emellanåt också. Ha en fin söndag!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Sara
  26 februari, 2017 at 06:56

  Salomon är oslagbara tycker jag. Lätta och sköna och med lite impregnering vattentäta. Finns i både låg och hög modell. Använder bara salomon och icebugs under vintern och går mycket.

  • Reply
   Lena
   26 februari, 2017 at 07:53

   Jag hittade faktiskt ett par Salomon som satt bra. Har också skickat efter ett annat par. Får se vilka som känns bäst. Det verkar vara så att Salomon är mest populära. Kanske finns en anledning 🙂

   Kul att du bekräftar att de är bra!

 • Reply
  Jämtlandshanna
  26 februari, 2017 at 08:35

  Här är en till som älskar Salomon. Har till och med ett par som jag har som vardagsskor! 🙂
  Har varit borta ganska länge från bloggen och helt missat allt du gått igenom. Jag kan inte ens föreställa mig känslan att inse att det här går inte längre. Så stort och modigt beslut att gå varsin väg. Skickar en massa styrkekramar!!
  Och du, jäklar vilken härlig lägenhet!

  Kram

  • Reply
   Lena
   5 mars, 2017 at 03:58

   Nej, det var verkligen inte ett helt enkelt beslut att gå skilda vägar! Men nu så, nu mår vi bra.

   Japp, Salomon verkar vara da shit!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.