hälsa & friluftsliv

ATT BARA VARA

 

Att bara vara är en konst. En konst jag får träna på varje dag. Man skulle kunna tro att det är orsaken till min tystnad här inne de senaste dagarna. Men jag har helt enkelt inte haft nån lust. Inga texter har kommit till mig, helt enkelt. För så är det oftast. Texterna bara kommer till mig då jag ska göra ett inlägg.

 

IMG_8726

Jag har senaste dagarna pysslat med lite allt möjligt. Förutom jobb och träning har jag provgått två par vandringsskor. Fram och tillbaka, fram och tillbaka i lägenheten. Vilka ska jag välja? Kanske får bägge stanna kvar. En tisha i merinoull och en rygga för dagsturer har också fått flytta hit till Enköping. Jag köper hellre färre saker med kvalitet, än slit och släng. Dels orkar jag inte hålla på att ständigt vara på jakt efter saker och dels är det ju bättre för miljön att köpa saker som håller i många år.

 

IMG_8725

Jag fortsätter med min utmaning att ta det lugnt och vara närvarande i stunden.

 

IMG_8727

Har just serverat mig själv frukost på sängen. Ska snart ta mig till gymmet. Det blir nog inte mycket till utomhusaktivitet idag. Det är riktigt mulet, dimmigt och det snöar. Ett klassiskt vårvinter-väder. Sen ska jag nog fortsätta med min digitala fotokurs som jag påbörjat. Vad har ni på agendan idag, vänner?

Må bäst!

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Ekenäsliv
  4 mars, 2017 at 09:32

  Å va roligt med fotokurs!
  Ja, här pågår ju ett gigantiskt rensningsprojekt samtidigt som maken fixar till dotterns rum…
  Just för att nå ett enklare liv med mindre måsten…
  Klokt att du tar hand om dig!
  Ha en fin lördag <3
  Kram Anna

  • Reply
   Lena
   5 mars, 2017 at 04:03

   Kursen är riktigt bra.

   Både skönt och jobbigt att rensa. Jobbigt undertiden, men en sån lättnad när det är klart!

 • Reply
  Maria - Wikers Liv
  4 mars, 2017 at 11:13

  Klart man inte ska skriva om texterna inte kommer till en! Samma sak där, tycker jag… hellre färre inlägg med kvalitet än att posta inlägg bara för att synas varje dag…. Man vill ju ha lite kvalitet i det man lägger upp. I alla fall så tänker jag så 😉
  Här ska hämtas upp beställningar på både bolaget och hos Cervera, sen ska det handlas mat till kvällens familjemiddag 🙂
  Kram och ha en fin ”bara vara”-lördag 🙂

  • Reply
   Lena
   5 mars, 2017 at 04:04

   Ja, det är ju faktiskt så. Hellre lite bättre kvalitet (även om jag inte direkt kan säga att jag alla gånger har så himlans bra kvalitet, hehe).

 • Reply
  Annika
  4 mars, 2017 at 03:48

  Härligt att ge sig själv frukost på sängen. Ska läsa ikapp lite här inne hos dig. Ha en fin lördag. Kram Annika

  • Reply
   Lena
   5 mars, 2017 at 04:04

   Ja, det är så mysigt att krypa ner igen och bara softa!

 • Reply
  Maria
  4 mars, 2017 at 04:59

  Fotokurs lät intressant. Det skulle jag behöva. Att bara vara är viktigt och att ge sig själv en lång morgon med god frukost är hälsofrämjande.
  Trevlig lördag och kram till dig
  Maria

  • Reply
   Lena
   5 mars, 2017 at 04:05

   Man får verkligen en kick av kursen. Väldigt basic och pedagogisk.

 • Reply
  Marie
  4 mars, 2017 at 06:58

  Det är d bästa du kan ge dig med frukost på sängen. Vilken härlig start på lördagen. Digital fotoutbildning….hm spännande. Har du tittat in på denna sida?http://www.moderskeppet.se
  Det finns mycket där.
  Kram Marie

  • Reply
   Lena
   5 mars, 2017 at 04:05

   Ja, det blir verkligen en annan start på dagen då frukosten intas i sängen.

 • Reply
  Camilla
  5 mars, 2017 at 09:03

  Låter fint! Och som om du förbereder dig för den fortsatta vandringen genom livet…!? Inköp av vandringsskor blir nästan lite symboliskt!?
  I höstas hade jag inte så mycket att säga på bloggen, men det var verkligen inre processer på gång i mig. Men ibland låter sånt sig inte formuleras i ord. Eller så har man inte ens hittat orden för det. Eller så behöver man vila från orden.
  Hej svejs från Sälen där det som vanligt är skidbackar på agendan… 🙂

  • Reply
   Lena
   5 mars, 2017 at 04:06

   Det har du verkligen rätt i. Skorna får symbolisera min vandring mot mitt nya liv!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.