ENERGIGIVANDE VANDRING

 

Energigivande och samtidigt avkopplande vandring är nåt jag gärna ägnar mig åt titt som tätt nu för tiden. Igår eftermiddag var ett sånt tillfälle.

 

IMG_8915 vandring IMG_8925 vandring IMG_8932 vandring

Efter förmiddagens arbetspass och efterföljande lunch så packade jag fikaryggan och knatade iväg. Solen strålade från en klarblå himmel och fåglarna kvittrade. Att det blåste lite kallt försökte jag att inte låtsas om 🙂

 

IMG_8920 vandring IMG_8923 vandring

Den här gången busade jag till det lite och gick slingan motsols. Busigt va’?! 🙂

 

IMG_8928 vandring

Om man gör det så får man den längre sträckan först i skogen, eller på ett öppet fält, och sen går man längs ån på slutet. Och längs ån finns ett antal bord där det är härligt att fika om det är bra väder. Det finns visserligen några bord i skogen också, men då är det svårare att fånga solen. Har jag sagt att jag älskar solen 🙂

 

IMG_8934 vandring

Och kolla här då! För bara några få dagar sen var det bara några små blad som stack upp. Heja våren! Bra jobbat!

Ikväll ska jag träffa en vän. Har tagit det jättelugnt under veckan så nu håller vi tummarna för att jag orkar ett par timmars socialt umgänge.

Ha en toppenfredag!

Må bäst!

Det här inlägget postades i hälsa & friluftsliv och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till ENERGIGIVANDE VANDRING

  1. Lanclin-Linnea skriver:

    Den där vårsolen som faller på gråbrun mark som håller på att vakna efter vintern, såå fint! 🙂

  2. Karin skriver:

    Så härligt det ser ut! Hoppas du får en fin helg! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *