en blogg för att utmana

SEX SAKER MAN KAN GÖRA I EN HISS

Det är ju rätt tråkigt att åka hiss. Bor man på femte våningen så hinner man ju tröttna liksom. Så jag har funderat på vad man kan göra i en hiss för att det ska bli lite roligare. Jamen jag har ju sagt att jag tar min utmaning på allvar och försöker vara närvarande i nuet. Då ingår ju liksom hissåkning.

 

IMG_5592 hiss dans 4

 

Hör man en bra låt i lurarna kan man pass på att dansa lite.

 

Hiss till jobbet

Man kan ge sig själv ett smile varje morgon på väg till jobbet och säga ”det här blir en bra dag”.

 

Hiss till gymmet

Man kan kolla om man har snor i näsan på väg till gymmet.

 

Fokus

Om man har nåt viktigt möte på gång så kan man passa på att fokusera på det.

 

Hiss rygga 2

Man kan kolla så att ryggsäckens band är åtspända.

 

Hiss löprunda

Man kan säga ”bra jobbat” till sig själv efter en löprunda.

Lite så kan man göra för att roa sig. Var den nån aktivitet som du fastnade särskilt för?! Har du kanske nåt annat bra förslag så att jag kan utöka min repertoar? 🙂

Må bäst!

8 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv