ENERGI SOM RÄCKER TILL FLERA

 

Idag är en sån där dag då jag har energi som räcker till flera. Och igår också för den delen. Det är inte alltid positivt. Att känna hur det bubblar i kroppen av energi och samtidigt röra sig låååångsamt, sitta i fåtöljen och läsa, pyssla med saker låååångsamt är inte lätt. Men jag måste.

 

IMG_9294

Både igår natt och inatt har jag sovit så där riktigt skönt och tungt och länge. Efter frukost fick det bli gympass. Igår ben och rumpa. Idag rygg och mage. Surade över snöflingorna på hemvägen igår. Njöt av solen idag. Efter lunch igår tvättade jag alla fönster och städade lite. Luuugnt och sakta, och pausade med fika. Kroppen verkar orka hur mycket som helst. Så länge jag inte stressar, så det slår sig i huvudet, så går det jättebra. Jag tror att jag hittat balansen.

Nu ska jag göra mig i ordning för en påskaftonsmiddag hos mina föräldrar i Uppsala. Så det blir definitivt en luuugn eftermiddag. Åtminstone rent fysiskt. Vi blir nog sisådär 10 personer så det blir nog en hel del babbel 🙂 Jag får väl gå undan en stund om det blir för mycket. Känner mig så duktig att jag lärt mig det nu 🙂

Ha en fin påskafton!

Må bäst!

Det här inlägget postades i livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till ENERGI SOM RÄCKER TILL FLERA

  1. Maria Björkman skriver:

    Tänk att det yttrar sig så för dig, att du får så där mycket energi mellan varven! Blir nästan lite avundsjuk på det, min energi är så låg just nu… verkar långt till den, på något vis. Å andra sidan blir det svårare att ha det nödvändiga lugnet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *