hälsa & friluftsliv

VANDRING I NYTT OMRÅDE

 

Igår bestämde jag mig för att testa att ta en vandringstur i ett för mig nytt område som ligger ett par mil norr om Enköping. En slinga som delvis sträcker sig längs Upplandsleden.

 

IMG_9346 IMG_9349

 

Blev lite förvånad över att slingan bara var dryga 2 km.

 

IMG_1935 äsåsen IMG_7344 äsåsen

Men eftersom morgonen startade med ett gympass så kände jag mig ändå rätt nöjd i kroppen. Och jag ser ingen som helst prestige i att gå långt. Det är vistelsen i naturen som är det viktiga. Hittade ett härligt ställe att pausa vid. Skönt att sträcka ut sig på bänken, med ryggan som kudde, och titta på molnen och filosofera.

 

IMG_0459 äsåsen IMG_6052 äsåsen IMG_7384 äsåsen

IMG_9351 IMG_9347

Stannade då och då för att fota den vackra skogen.

 

IMG_9352

Traskade vidare till bilen och åkte i princip raka vägen ut till huset igen för att hjälpa till att röja och tömma. Det närmar sig överlåtelse nu.

 

IMG_9353

Sen blev det en välbehövlig, lugn och skön hemmakväll!

Nu ska jag snart dra på mig vandringsskorna igen. Har jag sagt att jag är besatt av vandring 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Maria - Wikers Liv
  24 april, 2017 at 06:40

  Ser väldigt avkopplande och skönt ut! Vandring verkar vara din grej helt enkelt! Härligt! =)
  Kram och ha en ny fin vecka!
  /Maria

  • Reply
   Lena
   26 april, 2017 at 05:54

   Det är verkligen min grej!

 • Reply
  home2tiny
  24 april, 2017 at 08:05

  Jisses så skönt det där ser ut, precis vad jag längtar efter, att få komma ut och röra på mig. Tyvärr hindrar den förbaskade blåsten mig, men snart så blir det väder för en sur ansiktsnerv också. Tack vännen för de stöttande och värmande orden hos mig. De betyder mycket ska du veta och har har gjort att jag fått en nytändning med bloggen. Stora varma kramen Tina

  • Reply
   Lena
   26 april, 2017 at 05:56

   Hoppas hoppas att det snart blir bra väder även för din ansiktsnerv! Det måste verkligen vara begränsande för dig det där!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.