en blogg för att utmana

VANDRINGSTUR FÖRSTA SÖNDAGEN I APRIL

Det fick bli en vandringstur denna första söndag i april.

 

IMG_3728 vandring april

Vandringstur en söndag i april

 

Jag har verkligen gjort mitt bästa för att hämta krafter efter en inspirerande konferens fredag-lördag. Det är så lätt att dras med i allt pepp och tagga upp för allt man vill göra, men idag tog jag det lugnt som sagt. Så i väntan på rapport från konferensen så bjuder jag på dagens vandringsbilder.

IMG_0988 vandring april IMG_4092 vandring april

Jag började med frukost i sängen och tog det lugnt. Städade lite eftersom det såg ut som kaos. Och då går det verkligen inte att koppla av. Jag är ingen galen städfanatiker, men ordning och reda blir alla lugna av.

 

IMG_4052 vandring april

IMG_8552 vandring april

Drog på mig funktionskläderna och traskade iväg på en vandringstur runt dyarna i soldiset.

 

IMG_7900 vandring april IMG_8078 vandring april

En liten omringad grillplats i lä.

 

IMG_4414 vandring april

En del av sträckan jag brukar gå på är både en gammal soptipp och tydligen också en kolerakyrkogård.

 

IMG_3722 vandring april

Några av träden såg rostiga ut. Varför blir det så tro? Nån som vet?

 

IMG_0251

Hehe, vad mysko bilden ser ut vid husen, träden och ovanför mitt huvud. Tog den visserligen medan jag sprang.

Efter vandringstur och lunch så softade jag i flera timmar både inne och ute i solen. Surfade lite, läste lite och gjorde mest ingenting. Mot kvällningen var jag fortfarande rastlös så jag tog en löprunda som omväg till gymmet och rev av ett arm-pass. Japp, det funkade, nu är jag luuugn inför kommande arbetsvecka.

Hur har er helg sett ut?

Må bäst!

2 kommentarer

  • Åh vilken härligt avkopplande söndag du haft! Jag har också sett ”rostiga” träd, men har ingen aning om varför? Dränkta? Alltså sura och döda? Ingen aning…
    I helgen har vi haft kalas för 22 åringen och varit på brunch hos de nyinflyttade ungdomarna och hela två vändor på ikea… 😉
    Kram och ha en ny fin vecka!
    /Maria

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv