en blogg för att utmana

EN SÅN DÄR SKÖN KVÄLL IGEN

Igår lyckades jag få till en sån där skön kväll igen. Efter jobbet bytte jag jobboutfit’en mot outdoor-outfit’en snabbt som attan. Bjuder på några mobilbilder från rundan.

Skön kväll 6 Skön kväll 5

Drog iväg på min vanliga runda på ungefär 7,5 km. Så härligt att se naturen skifta för varje gång jag är där.

 

Skön kväll 4 Skön kväll 2

Och nu har det kommit några nya kompisar i hagarna som stått tomma över vintern.

 

Skön kväll 3

Vackert vid ån trots det torra gräset.

 

Skön kväll 1

Jag satte mig som vanligt vid ån. Den här gången hade jag med mig boken om weekendvandringar kring Stockholm, men den innehåller betydligt mera än bara runt Stockholm. Än så länge har jag läst om Gruvdammsrundan i Sala och Bruksleden som utgår från Västerås m m. Riktigt bra bok! Och vet ni vad?! Jag fick den av den här bruttan i inflyttningspresent. Hur snällt är inte det!?

Må bäst!

2 kommentarer

  • Karin skriver:

    Vad härligt med alla dina vandringar! Så fint att se naturen och årstidernas växlingar. Den där boken måste jag se om jag hittar också! Kram

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv