SÄG HEJ TILL GASTON

Gaston kan vara en av världens sötaste katter. Hälsade på hos äldsta sonen i Uppsala igår. Jamen hur söt kan en katt bli?! Han är av rasten Brittisk långhårig. Har aldrig hört talas om den rasen förr.

 

IMG_9635 Gaston

Fick perfekt plats i en liten bricka på sittpallen…

 

IMG_9640 Gaston IMG_9641 Gaston

Han var så himla cool. Nöjd med det mesta. Somnade till sist i min famn.

 

IMG_9648 Gaston IMG_9649 Gaston IMG_9651 Gaston IMG_9652 Gaston

Sen var det förstås jättekul att leka med mitt halsband. Sorry för suddiga bilder, men det var helt hopplöst att få till några skarpa när han lekte.

 

IMG_6813 Gaston

Armbandet var tydligen inte helt fel det heller 🙂

 

IMG_9654 Gaston

Som sagt, himla cool och nöjd katt. (Jadå, slipsen är helt medvetet knuten så där).

 

IMG_4675 Gaston IMG_5287 Gaston

Knaskatt som  gillar att hänga upp och ner, haha!

Hela fredagen kände jag mig lite låg och vaknade igår med samma sinnesstämning. Lyssnade på vad kroppen ville. Låg kvar länge i sängen och åt frukost. Solen sken så jag tog sen frukostkaffet på balkongen. Satt där i ett par timmar i solen och bara njöt. Sen fick jag lite energi och pysslade på balkongen med krukor och lite annat. Bilder kommer. På eftermiddagen åkte jag sen och träffade de här stjärnorna. Då blev jag genast på bättre humör.

Kvällen fick avslutas med Mello-soffhäng, tills jag somnade av uttråkning. Ja, vad ska man säga. Inte är det mycket jag gillar, om man säger så. Efter en god natts sömn inatt så vaknade jag med en skön känsla i kroppen. Nu till gymmet och lite senare en liten vandringstur.

Må bäst!

Det här inlägget postades i livet och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till SÄG HEJ TILL GASTON

 1. FREEDOMtravel skriver:

  Men hjälp så söt! Gissar att man vill ta med sig hem 🙂

  • Lena skriver:

   Ja, han är galet söt. Nja jo, på ett sätt vill man ju gärna ta honom med sig, men det är ju trots allt ett pass med djur som jag inte är beredd att ta på mig.

 2. Camilla skriver:

  Vilken Sötis! Helt underbar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *