en blogg för att utmana

HOLIDAY CLUB ÅRE

För precis en vecka sedan stapplade jag och Ulrica av nattåget i Åre. Vi gick över tågrälsen och in på Holiday Club Åre, spända av förväntan över vad helgen skulle innehålla.

 

Första känslan när jag klev in var WOW! Så läcker lounge! Älskar att hänga på såna där ställen.

 

Den här texten i receptionen kändes extra träffande. Det var ju en helg med #kvinnligaäventyrare som väntade. Någon från hotellet hade ringt till Ulrica några dagar innan och välkomnat oss och frågat när vi skulle komma. När vi checkade in så var vårt rum redan tillgängligt. Strax efter åtta på morgonen! Vilken service!

 

Utsikten

 

Vi hade lyxat till det med lake view room, så det första vi gjorde var förstås att njuta av utsikten! Och den lyxen kostade bara en hundring extra var.

 

Ryggor som väntar på äventyr.

 

Och utsikten lite åt höger.

 

 

Lördagsmorgonutsikt från balkongen.

 

Yogasal och gym

 

Yogasalen och gymmet har en fantastisk utsikt. I princip 180 graders utsikt över Åresjön! Tror jag skulle orka trampa flera mil bara jag fick sitta i den där miljön!

 

Vad finns mera på hotellet?

På hotellet finns också ett 2300 kvm stort äventyrsbad med en 67 meter lång rutschbana och en Sauna World med 6 olika bastur (bl a isbastu). Som om inte det var nog så finns också en bowlinghall och minigolf.

 

Där längst ner vid sjön ligger hotellet med oslagbart läge. Så vackert!

 

Så mycket gott att välja bland till frukost!

 

Fräscht, bra läge, jättetrevlig personal, massor med olika butiker på och i närheten av hotellet, god och nyttig mat. Vad mer kan man begära liksom!?

Nästa gång jag ska till Åre så ligger definitivt Holiday Club bra till! Jag kommer säkerligen tillbaka!

Jag har skrivit tidigare om vår helg, då jag blev gråtfärdig, om en fantastiskt dag med stretchpass, workshop och topptur, och då vi lärde oss laga utemat.

Må bäst!

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv