hälsa & friluftsliv

KROPPEN TALAR SITT TYDLIGA SPRÅK

 

Imorse var det inte speciellt svårt att lyssna på kroppen. Den talade sitt tydliga språk. Idag skulle det få bli så lite gjort som möjligt. Jag kände mig liksom total dränerad på energi.

 

Förmodligen kommer det efter. Några intensiva sista veckor innan semestern ger sig till känna. Sen fönstertvätt och städning på det. Och sånt trams som lite trötthet hade jag ju struntat blankt i tidigare. Trött är väl alla lite till mans, hade jag nog tänkt undermedvetet, och skjutit det åt sidan. Sen hade jag förmodligen släpat ut den gigantiska osorterade pappershögen ut i solen på balkongen för att förena nytta med nöje!

 

När kroppen talar sitt tydliga språk. Det var vila som behövdes!

 

Men numera är jag ju smartare än mig själv så det tricket funkade inte idag! Jag har helt enkelt bara bara solat och läst i flera timmar på balkongen idag. Det jobbigaste var nog att gå in för att göra en smoothie 🙂

Nu känner jag mig så mycket piggare!

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Maria Björkman
  1 augusti, 2017 at 05:50

  Men bästa fina Lena, gå inte i fällan att det räcker med en läsdag på balkongen! Känner SÅ igen mig själv i det, och har lärt mig (the hard way) att det är en chimär, en hägring, ett sken. Vi är experter på att lura oss själva, vi prestationsprinsessor!

  Så även om du är smartare än dig själv numer – och det är bra! – så var på din vakt. Tro inte att det är frid och fröjd, för prestationsapan lurpassar på dig!

  Kram!! ❤️

  • Reply
   Lena
   1 augusti, 2017 at 07:50

   Men åh, tack fina! <3 Jag lovar att jag försöker. Jag är verkligen på min vakt. Och nu har jag tre veckors semester att bara ta det lugnt på!

 • Reply
  Karin - vackertnaturligt
  1 augusti, 2017 at 09:20

  Hm, känner igen det där, bra att du är på din vakt numera. Ha ha, vi får vakta oss själva. Snyggt nagellack förresten 🙂 Kram

  • Reply
   Lena
   2 augusti, 2017 at 06:43

   Hehe, ja man får liksom vakta sig själv. Hela tiden! 🙂

 • Reply
  Maria
  2 augusti, 2017 at 12:36

  Helt rätt agerat. Du är strong som lyssnar på din kropp.
  Kram
  Maria

  • Reply
   Lena
   2 augusti, 2017 at 07:51

   Tack, jag gör mitt bästa!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.