en blogg för att utmana

KROPPEN TALAR SITT TYDLIGA SPRÅK

 

Imorse var det inte speciellt svårt att lyssna på kroppen. Den talade sitt tydliga språk. Idag skulle det få bli så lite gjort som möjligt. Jag kände mig liksom total dränerad på energi.

 

Förmodligen kommer det efter. Några intensiva sista veckor innan semestern ger sig till känna. Sen fönstertvätt och städning på det. Och sånt trams som lite trötthet hade jag ju struntat blankt i tidigare. Trött är väl alla lite till mans, hade jag nog tänkt undermedvetet, och skjutit det åt sidan. Sen hade jag förmodligen släpat ut den gigantiska osorterade pappershögen ut i solen på balkongen för att förena nytta med nöje!

 

När kroppen talar sitt tydliga språk. Det var vila som behövdes!

 

Men numera är jag ju smartare än mig själv så det tricket funkade inte idag! Jag har helt enkelt bara bara solat och läst i flera timmar på balkongen idag. Det jobbigaste var nog att gå in för att göra en smoothie 🙂

Nu känner jag mig så mycket piggare!

Må bäst!

6 kommentarer

 • Maria Björkman skriver:

  Men bästa fina Lena, gå inte i fällan att det räcker med en läsdag på balkongen! Känner SÅ igen mig själv i det, och har lärt mig (the hard way) att det är en chimär, en hägring, ett sken. Vi är experter på att lura oss själva, vi prestationsprinsessor!

  Så även om du är smartare än dig själv numer – och det är bra! – så var på din vakt. Tro inte att det är frid och fröjd, för prestationsapan lurpassar på dig!

  Kram!! ❤️

  • Lena skriver:

   Men åh, tack fina! <3 Jag lovar att jag försöker. Jag är verkligen på min vakt. Och nu har jag tre veckors semester att bara ta det lugnt på!

 • Hm, känner igen det där, bra att du är på din vakt numera. Ha ha, vi får vakta oss själva. Snyggt nagellack förresten 🙂 Kram

 • Maria skriver:

  Helt rätt agerat. Du är strong som lyssnar på din kropp.
  Kram
  Maria

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv