en blogg för att utmana

FRÅN MANHATTANS LJUDVALL TILL TYSTNADEN I SKOGEN

Vilka kontraster! När jag kom från ljudvallen på Manhattan till skogens tystnad igår blev det så tydligt. 1-0 till Skogen!

 

Jag älskar, som sagt, den där galet hysteriska pulsen på Manhattan och kan åka dit igen och igen. Det som blev tydligt igår var att skogen givetvis vinner i längden.

 

När man får ett flöde av ljud, människor och bilar emot sig i en vecka och sedan möts av stubbarna i skogen, fåglarna i träden och vassen vid ån, så är det ju ingen tvekan. Det är ju det här man mår bra av i längden.

Men faktiskt, min snurriga något överhettade skalle klarade hysterin väldigt bra. Förmodligen för att jag kände mig lugn i kroppen och att jag och sönerna hade det trevligt!

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv