hälsa & friluftsliv

ÄLSKAR DET FRASANDE LJUDET

Jag älskar det frasande ljudet av vandringsbyxor, har jag kommit på. Ni vet när man dragit på sig byxorna, vimsar omkring hemma och plockar ihop det sista innan man ger sig ut på en tur.

 

Så har det varit nu på morgonen. Jag har dragit på mig byxorna och njutit av fraset från byxorna. Snart ska jag ut på en liten tur med en ny vandringskompis. Målet är att sitta där som på bilden och testa mitt nyköpta friluftskök. Denna gång blir det inte frukost, som på bilden, utan det blir lunch. Jag hoppas bara jag förstår mig på hur köket funkar. Annars kanske mitt sällskap gör det.

Ha en kanonlördag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.