en blogg för att utmana

GRÖNGARNSÅSEN MED NY VANDRINGSKOMPIS

Gröngarnsåsen

Alltså. Dessa härliga nätverk. Igår var jag ute en liten tur på Gröngarnsåsen med en ny vandringskompis från ett av nätverken jag är med i. Eller vi båda är egentligen med i flera gemensamma nätverk. Vi bor i samma stad, men det har inte passat tidigare.

 

Öppningen in i Gröngarnsåsens urskog

Öppningen in i Gröngarnsåsens urskog

Så magiskt vackert!

 

Gröngarnsåsens urskog

Gröngarnsåsens urskog

Men nu så. Nu passade det båda. Och det var så trevligt. Jag blir så fascinerad varje gång det känns så okomplicerat och avslappnat när man ger sig ut tillsammans med en ny person. Man umgås ju trots allt rätt nära i nån eller några timmar. Kanske är det för att man har ett starkt gemensamt intresse som man pratar om, men ofta pratas det om andra saker också.

 

Test av nytt friluftskök

 

När vi kommit över Gröngarnsåsen (Enköping) så kom vi ner på Dyarna och pausade vid det bord jag brukar pausa vid. Jag passade på att testa mitt nya friluftskök. Så lätt och smidigt. Väger bara drygt 400 gram (plus gasolen). Det var jättelätt att använda och vattnet kokade upp blixtsnabbt. Nöjd!

 

Det rensades och stektes svamp vid åkanten. Flera som passerade kommenterade hur mysigt det såg ut och frågade om det räckte till flera 🙂

Vi fick en jättetrevlig tur och gör säkert om det vid ett annat tillfälle!

Må bäst!

En kommentar

  • Katta Bucketlife skriver:

    Så jäkla bra med nätverk alltså! Älskar det, att få träffa likasinnade en aldrig hade stött ihop med annars.

    Vad mycket höst ni har! Här har löven varit borta i flera veckor redan och jag har krattat bort dem till och med. Se jättemysigt ut!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv