hälsa & friluftsliv

KONTRASTER OCH BALANS

Kontraster och balans valde jag att kalla det här inlägget. Kontraster för att få balans kanske hade varit bättre.

 

Enköpingsån

Enköpingsån

Både kontraster och balans var i alla fall vad gårdagen bestod av.

 

Jag har ett längre tag dragit på att åka till Ikea och nåt ställe som säljer minneskort till kameran. Sånt där tråkfix som bara tar en massa energi när man inte tar tag i det. Nu tog jag äntligen tag i det. Det var ju inte ett helt optimalt tillfälle en lönehelg i kombination med Black Friday-helg. Meeen, det var bara att andas och ta det lugnt.

 

Ikea har bra extra långa ljus och det hade tagit slut hemma. Och kameran har krånglat ett tag. Den har sagt att kortet inte kan läsas. Ibland har den haft lust att läsa kortet och ibland inte. Jag chansade på att det var kortet och inte kameran, och köpte nytt kort. Som tur var så verkar det funka! Puh!

 

Jag har också lyckats skaka liv i den gamla kameran (Sony Nex 5). Den är lite mindre och lättare att stoppa innanför jackan om det regnar. Den har också krånglat, men nu gick det bra. Det här är bilder från den. (Utom bilderna på mig själv).

 

När jag kom hem var det skönt att ta en promenad och känna kontrasten mellan butiker och naturen. Toppade dagen med soffhäng framför Så mycket bättre.

 

Idag blir det nog en tur till Västerås igen. Lite mera fix att uträtta och kanske träffa en vän.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.