en blogg för att utmana

ATT VÄNDA DET NEGATIVA TILL NÅT POSTIVT

 

Ni som hängt här ett tag vet att jag gärna är ute i naturen i vilket väder jag än bjuds på. Med enstaka undantag har vi här i Enköping fått hacka i oss en grå och fuktig utemiljö i veckor.

 

Istället för att sitta inne och sura över hur ruggigt det ser ut ute så drar jag gärna på mig sköna friluftskläder och drar iväg.

Jag njuter av frisk luft och kan se det vackra i torra döda växter. Jag känner hur värmen stiger och må-bra-hormonerna rusar runt i kroppen.

 

Jag är ganska bra på att vända det negativa till nåt positivt

Jag är ganska bra på att vända det negativa till nåt positivt

Extra härligt blir det då jag får möjlighet att njuta av att utbyta tankar om högt och lågt med trevligt sällskap.

Svårare än så behöver det inte vara att vända det negativa med att sitta inne och sura till nåt positivt där både kropp och själ får en kick. Men sen hade det ju inte varit fel om det blev klarblå himmel och strålande sol under nästa helg. Det hade jag INTE surat över! 🙂

Må bäst!

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv