en blogg för att utmana

LADDADE BATTERIER EFTER HELGEN

 

Då har vi måndag igen då. En måndag då jag återigen har laddade batterier efter helgen! Det har varit en mix av umgänge, shopping och avkoppling.

 

Under lördagen bättrades frilufts-kläder-förrådet med en skaljacka. En jacka som kostat 3200 kr, men nu var nedsatt till 1000 kr kan man ju liksom inte bara lämna så där hur som helst. Särskilt inte om den är jättesnygg och jätteskön. Och typ en sån jag behöver. Det fattar ju vem som helst.

 

Och när man ändå är i krokarna så måste man ju passa på att fika hos syrran med familj. Det fattar ju också vem som helst.

 

Ladda batterierna

Ladda batterierna

Och söndagen då! Jamen kolla! Är inte det här att ladda batterierna så säg! En tur runt Gröngarnsåsen och Dyarna i Enköping sitter ju liksom aldrig fel. Om man sen har fika och bästa sällskapet med sig och kan pausa vid ån i solskenet så fylls ju liksom batterierna ännu mera. Det fattar ju vem som helst.

 

Och svisch så var helgen över! Vilken tur att batterierna hann laddas så bra! Det fattar ju vem som helst! 🙂

Önskar er en bra start på veckan!

Må bäst!

En kommentar

  • Karin skriver:

    Vad härligt det ser ut. Nu blir jag sugen på att komma ut i skogen i helgen som kommer! Kan inte låta bli att jämföra med bilderna från gymmet men det är så mycket härligare med utebilderna! Jo då, jag går också på gym 🙂

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv