en blogg för att utmana

VÄRLDEN BLIR SÅ VACKER MED LITE SOLSKEN

 

Ett favvoställe besöktes under en av mina lediga dagar. Jag konstaterade att världen blir så vacker med lite solsken.

 

Som ni vet så kan jag ju se det vackra även i det mest gråmulna vädret, men när solen skiner så blir det liksom lite annorlunda. Tog en tur på Fageruddsåsen (Enköping). Gick genom en vacker skog med snöklädda träd. Well, några fjun var det i alla fall på träden.

 

Efter en kortare sträcka når man en stor segelbåtsklubb. En rätt öde klubb så här års. Öde på båtar i alla fall. Men en hel del människor var ute för att njuta av vädret. Ett gäng satt ute på isen och pimplade, några promenerade och några åkte skridskor. Det var ett antal minusgrader och lite bitigt i kinderna. Men har man bara tillräckligt med kläder på sig så är det ju bara härligt.

 

Att sitta bakom klubbhuset, laga lite lunch, fylla på med kaffe efter maten och njuta kan jag göra hur många gånger som helst. Tröttnar aldrig! Satt en lång stund i solen och kände hur livet pulserade i blodådrorna.

 

Även roliga och härliga saker har ett slut. Till sist var det läge att packa ihop och knata tillbaka genom skogen för att ge sig på nästa aktivitet. Korvgrillning i öppen spis. Japp, det var mysigt det också!

Må bäst!

En kommentar

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv