en blogg för att utmana

LYCKA ÄR ATT HINNA FÅNGA KVÄLLSSOLEN

Just igår kväll kändes det som att lycka är att hinna fånga kvällssolen. Jamen om man jobbar heltid, pendlar och det har varit världens sämsta väder de senaste månaderna så finns det inte så stora möjligheter att ens få se kvällssolen.

 

Ännu mindre chans är det att hinna ut och ta sig en tur i solnedgången. Igår lyckades jag. Och det var sååå härligt!

 

Lycklig när jag hann fånga kvällssolen

Lycklig när jag hann fånga kvällssolen

Med den lågt stående solen och de färger den skapar så ser det ut som höst. Snart snart kommer de där träden att explodera i skirt grönt! Längtar!

 

Jag är så lyckligt lottad som har denna stora fina park, Vattenparken, bara några minuter hemifrån. Det gör ju att jag faktiskt har möjlighet att ge mig ut på såna här små miniäventyr även en sen vardagkväll.

 

Vid den där bänken har jag fikat många gånger det senaste året!

 

Ja jag veeet att jag tjatat om denna park många gånger förr! Men ni ser ju! Kolla vad vackert. Och detta är i stan!

 

Det finns många såna här kompisar som vill njuta av parken!

 

Wohoo! Knopparna är på god väg! Jag blir alldeles pirrig över alla såna där små tecken. Små små tecken på att värmen och grönskan kommer snart! Lääääängtar!

 

När jag tyckte att kvällssolslyckan fick vara nog så knatade jag hemåt igen. Och fångade en sista bild.

Må bäst!

En kommentar

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv