en blogg för att utmana

VÄLKOMNA PÅ BLGOGMINGEL HEMMA HOS…

Välkomna på bloggmingel hemma hos Katarina i Örebro, med bloggen Sallys hus. Men ni får snabba er. Redan på torsdag behöver hon ha er bokning. Länk till mer info i slutet av inlägget.

 

Välkomna säger jag, men ni fattar!

Det är snart fyra år sedan jag själv hade ett bloggevent och det är ju så vansinnigt kul att träffa andra influencers. Och självklart även de som inte är influencers såklart. Här kan du läsa om det bloggeventet.

 

Självklart kommer det att vara så soligt som det är på bilderna!

 

Den 19/5 kl 12 sparkas minglet igång med en massa bubbel och babbel. När vi bubblat och babblat färdigt så drar vi oss in till stan för mera bubbel, babbel, middag och hotellövernattning. Jamen hur kul?!

Här är gänget som hittills är anmälda. Och ett par till som inte är influencers.

Några har jag aldrig träffat och några har jag träffat förr. Och känner jag det gänget rätt så kommer det att bli så galet kul så jag kommer ha skratt-ont i både magen och kinderna efter den helgen!

Läs mer här och se sen till att anmäla er snabbt som attan! Och jag lovar, det spelar ingen roll om man inte känner en enda kotte sen innan. Alla tar hand om varandra!

(Alla bilder är lånade av Katarina efter tillåtelse).

Må bäst!

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv