en blogg för att utmana

PÅVÄG PÅ BLOGGTRÄFF MEN HAR INGA KLÄDER!

Jag har inget att ta på mig!! Har ni sagt det nån gång?! Eeehh, skulle tro det va’!l

 

Påväg på bloggträff

Påväg på bloggträff

Självklart vill jag ju ha nåt bekvämt och samtidigt snyggt. Börjar man tänka på att man kanske kommer att synas på ett antal bloggar runt om i landet och ses av några tusen läsare över hela världen så är det lätt att bli nojig. Första tanken blir ofta att jag inte har nåt att ta på mig!

 

Jag är ju faktiskt trots allt rätt cool så där. Har nog aldrig varit riktigt den som MÅSTE ha nåt nytt när jag ska på fest eller bloggträffar. Så, jag har rotat runt i garderoberna och testat lite olika kombos. Konstaterar… igen… att jag nästan bara har svart… Och det är ju liiiite tråkigt nu när det nästan är sommar. Men lite ljusa kläder lyckades jag allt hitta.

 

Sååå, snart drar jag på bloggmingel vid poolen. För det bästa av allt är ju att man kan åka på bloggträff även i gamla kläder! Ska bara plocka upp Ulrica på vägen till tåget först.

Jag ska försöka vara lite duktigare på att uppdatera på Instagram än jag brukar. @gottforsjalen kan ni kolla in.

Må bäst!

6 kommentarer

 • Ulrica skriver:

  Vi alla kommer att vara supersnygga idag ;). Här har klädpaniken varit total som vanligt, för det är ju kombon att vara snygg OCH känna sig bekväm som ofta inte går hand i hand i min värld.. och jag stod länge och höll i de tjusiga sandaletterna men till sist åkte dom tillbaka in i garderoben till förmån för mina Converse som är jag på riktigt :).
  Magen är lite för rund för kvällens outfit, men jag har bestämt mig för att det är ju så jag ser ut så då får det vara så bara.

  Och till sist… det blev mycket svart även för mig idag *S*.
  Kram Ulrica

 • FREEDOMtravel skriver:

  Oj, vad vad var det för spännande bloggmingel …?? Känner igen det där med kläderna för övrigt 😉

 • Du var supersnygg i din outfit!! Kram

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv