en blogg för att utmana

LYXAR MED EN EXTRA SEMESTERDAG

Jag lyxar till det med en extra semesterdag efter några härliga dagar norröver.

 

Började med en liten sovmorgon och frukost på sängen framför Nyhetsmorgon. Jag han packa upp allt efter resan igår kväll och hann tvätta en maskin. Skönt att ha det gjort.

 

Får se vad jag hittar på idag. Det blir nog ett besök på stormarknaden, kanske gymmet, eller kanske en prommis eller kanske både och, kanske göra egen granola och frukostbröd eller så struntar jag i allt och bara softar 🙂

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv