en blogg för att utmana

PICKNICK MED FAMILJEN SVAN

 

I fredags kväll hade vi picknick med familjen Svan. Det var så idylliskt! Solen värmde på kvällen mer än vad den gör på dagen mitt i juli, normalt sett. Underbart skönt!

 

A föreslog att vi skulle ta en picknick i Vattenparken. Det var jag ju inte sen att säga ja till förstås! Älskar ju såna påhitt. Särskilt när det är sånt toppenväder som det varit en längre tid.

 

Som sällskap fick vi familjen Svan. Två vuxna och sex barn! Har aldrig sett så många ungar i en familj förut. De var så himla söta. Lite lagom stora och ludna. Vi tittade på när de dök ner efter mat eller bara gled runt och verkade ha det allmänt bra.

 

Vi hade det också bra. Innan vi plockade fram maten tog vi ett glas vin på täcket som jag hade tagit med. Lite trist och hårt att bara sitta vid bordet i ett par timmar.

 

Har man blivit bortskämd med klarblå himmel och stekande medelhavsvärme i veckor så blir det ju lite jobbigt när det seglar förbi ett moln och stör 🙂 🙂

 

Vi hade så himla himla mysigt! Småpratade lite eller bara satt tysta och njöt. Det gjorde riktigt Gott för själen.

 

Medan familjen Svan gled vidare så gick vi hemåt för att avrunda kvällen med ett glas på min balkong.

Må bäst!

En kommentar

  • FREEDOMtravel skriver:

    Oj vad många ungar! Vi har också ganska gott om svanar här, men har inte sett svanungar i år. Däremot har vi en and här som fått åtta små 🙂

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv