resor - långa & korta

RESEPLANERING OCH PICKNICK

 

Reseplanering och picknick och mys i parken kan väl knappast bli bättre! Igår kväll var det dags. Vi har ju visserligen haft picknick och mys i parken förut, typ hundra gånger. Men nu blev det kryddat med konkret reseplanering!

 

Jag vågade släppa taget om det italienska plocket, som ju är en favvo hos mig, och köpte lite annat. Inte jättestor skillnad visserligen, men ändå 🙂

 

Det hade varit jättesoligt och varmt hela dagen, lagom tills vi skulle sätta oss blev det mulet och regnet hängde i luften. Vår vanliga otur! Men till sist, strax innan solnedången sprack det upp så vi fick lite sol på oss.

 

Så där satt vi i solnedgången och planerade vår nästa resa. Det blir fem dagar i Berlin. A har varit där ett antal gånger förut, men åker gärna tillbaka. Jag har velat åka dit i flera år. Nu ska det äntligen bli av! Har ni varit där? Do’s and don’ts?!

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Petra
  14 juli, 2018 at 06:55

  Härligt med mys i parken och lite reseplaneringen 😊
  Berlin är en supermysig stad vi var där förra året när jag fyllde jämt🌸

  //Petra

  • Reply
   Lena
   4 augusti, 2018 at 08:55

   Jag har inte föreställt mig Berlin som en ”supermysig” stad, men många säger ju det. Så förhoppningsvis kommer även jag säga det efteråt. 🙂

 • Reply
  FREEDOMtravel
  15 juli, 2018 at 01:37

  Vad kul! Vi har faktiskt inte varit i Berlin… Men om ni har tid kan vi rekommendera en utflykt till Potsdam! 🙂

  • Reply
   Lena
   4 augusti, 2018 at 08:56

   Hmm, Potsdam har A pratat om också, men jag tror dessvärre att vi inte kommer att hinna med det.

 • Reply
  eva
  16 juli, 2018 at 11:30

  Currywurst! Nefertiti på Neues Museum/Museumsinsel (komplicerat biljettsystem med tidsbokning). Takterrass vid den bombade kyrkan (för varmt att komma ihåg vad den heter nu). Uniqlo och Spionmuseet vid Sony Center. Och jättemallen (shoppingcenter-mall alltså) där. Berlin ist ganz toll!

  • Reply
   Lena
   4 augusti, 2018 at 09:01

   Det är förmodligen KaDeWe du menar och ja, där har vi tänkt titta in. Och currywurst har jag förstått att man måste äta 🙂 De där andra sakerna är nya. Noterat. Får se vad vi hinner med. Berlin är ju som sagt stort! Tack för tips! 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.