livet

EN TUR TILL UPPSALA

 

Igår tog vi en tur till Uppsala. Planen var enbart att åka till mina föräldrar på lunch, men det blev ett par stopp till.

 

Jag är inte så mycket för att springa på stan på mellandagsrea, typ inte alls, men det blev ett liiiitet undantag igår. Jag hade fått sms om att Himla har 40% rabatt och en av deras outlet-butiker ligger i Uppsala. Och dessutom på vägen i princip. Och inte i stan… Och vi hade tid… Och A hade aldrig sett den butiken…så det fanns liksom inga ursäkter för att inte poppa in där. 🙂

 

 

Det fanns som vanligt mycket fint. Det som fick följa med hem denna gång var två små handdukar och två badhanddukar och tre kökshanddukar. Älskar deras kvalitet. Så bra!

Och sen studsade vi in på Citygross för att kolla om de hade något julpynt kvar på rean. Alltid bra att passa på att besöka butiker som man inte har i den egna staden, när man ändå är där. Men njae, det fanns inget direkt som jag ville lägga pengar på.

 

Efter det så tillbringade vi ett par timmar hos mina föräldrar på lunch och fika. Alltid gott och trevligt.

Kvällen tillbringades hos mig. Vi lagade middag och planerade och packade för nyårsfirande hemma hos A. Jisses vilken packning det blev. En del av packningen var också till mellansonens födelsedagskalas idag. Kalaskläder, presenter och kvarglömda saker efter julen.

Så nu måste vi fixa lunch och göra oss i ordning för en promenad till honom och sedan börja förbereda nyårsmaten. Ni vet, det där som blir så där extra gott när det får stå över natten!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.