en blogg för att utmana

UTELUNCH – DEN FÖRSTA FÖR SÄSONGEN

 

Woho. Utelunch! Säsongens första! Ni hör ju och ser ju hur härligt! Vi hade precis kommit tillbaka efter en långpromenad på 1,5 timme då det var dags för lunch.

 

Jag föreslog att vi skulle värma på rester från gårdagens middag och sätta oss på ljugarbänken. Det gick hem. (Ja, det är ett fult staket uppe på muren. Det bor en hund som hoppar högt som en känguru här… 🙂 )

 

Jag tror ingen av oss ville slita sig därifrån för där satt vi en lång stund och bara njöt och pratade om ditt och datt.

 

Och kolla här då. Efter en runda i trädgården så fastnade några knoppar på minneskortet. Älskar de här små tecknen på liv i trädgården. Ja, jag veeet. Det är bara februari. Jamen när det ändå inte är nån snö så kan ju lika bra knopparna få komma. Tycker jag då.

 

Eftersom A kom hem först i lördags eftermiddag, från sin resa, så har helgen gått extremt fort. Men jaja, det är snart helg igen. Det gäller att tänka positivt.

Så det är bara att inse faktum. Det är måndag, vänner.

Må bäst!

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv