livet

GOD MORGON SÖNDAG

Vaknar till en lugn, mysig och solig söndag. Vi hade en bra dag igår då vi hann med mycket. Det blir studentfirande för A’s dotter på onsdag, så det har varit en del förberedelser.

Självaste kalajset ska vara hos A’s föräldrar, i grannhuset, så A’s hus behöver inte vara i tipptopp skick. De har en väldigt bra inbygg terass, där många får plats, och vädret kan man ju aldrig lita på, så det fick bli kalas hos grannen helt enkelt.

Förutom festförberedelser så hann vi med övningskörning också. Jag åkte bara med som sällskap. Det gick riktigt bra och jag passade på att ge feedback till både eleven och handledaren. När kröningen var klar förstås. Under körningen sa jag inte ett pip.

De här fantastiska rosorna fick jag av mina föräldrar då de var på kalas hos mig. Bilderna är tagna hos mig, men sen tog jag med blommorna till A eftersom jag skulle vara där hela helgen. Och jag ville ju kunna njuta av dem så mycket som möjligt. Och i skrivande stund, så har de slagit ut ännu mera och är så så fina!

Vad vi ska göra idag? Det blir såklart mera festförberedelser. Testa bord och stolar, stryka kläder och dukar, se över porslinet, samla ihop termosar och vaser. Och fortsätta städa hos A. Det kommer långväga gäster. De ska visserligen övernatta hos svärisarna, men vill säkerligen komma över en stund.

Fota ska vi göra också. Idag blir stora fotosessionen. Jag är lite spänd på hur bilderna kommer att bli. Trots allt är jag ju bara amatör.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    ulrica
    4 juni, 2019 at 10:42

    Åh, jag hann nästan tänka att ”neeej, hon satt väl inte i baksätet och kommenterade..” så som min mamma väldigt gärna gör fast hon säger att hon aaaaldrig skulle :-)).. men så läste jag vidare.. pust!! Du är duktig du. Feedback är bra :). Vilka härliga blommor.. jag sitter just nu och stirrar på min vas på vardagsrumsbordet.. vattnet i vasen är mörkbrunt och i den står det en bukett med videkissar, så du kan ju gissa hur länge den stått där *suck*. I morgon ska jag försöka ta mig till jobbet så senare ikväll ska jag faktiskt masa mig iväg till blomsteraffären och köpa lite fräscha blommor så jag piggar upp mig själv :). Fick precis veta att Micke ligger i sitt rum i Oslo och är sjuk, han med, så det är kul när det vankas långhelg *inte alls*.

    Jag är säker på att fotograferingen gick utmärkt, har ju fått se en sneek-peak och det är dags att sluta kalla dig för amatör nu!! KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.