livet

NÄR RENARNA VILL GUNGA

När renarna vill gunga går de till lekplatsen. Så måste det vara. Eller hur?! De är för härliga de där djuren. Till synes helt orädda och i sin egen värld.

Det verkar vara en hel flock med renar som bor här på Idrefjällsanläggningen. De knatar runt, äter lite gräs, vilar lite, tittar på folk som tränar. Verkar vara ett bekymmerslöst liv.

Det är så galet skönt att vara här uppe igen. Det här är första bilden jag tog denna gång. Trots att det var mulet och småregnigt så var det njutbart.

Jag tycker att det är njutbart trots tråkväder förmodligen för att jag lägger så mycket värderingar och känslor i att vara här. Älskar’t! Och jag älskar den här utsikten!

Vi drog iväg hemifrån strax före sju och var på plats prick 12. Inom en timme hade vi lastat ur bilen och packat upp allt. Efter att vi fått lite lunch i magen gick vi till centrum. Chillade lite, provianterade lite på Ica, kollade sportbutiken och stannade till för ett glas på hotellet framför brasan. Så mysigt!

Nu har vi ätit grillat till middag och förberett lite saker till morgondagen. Och imorgon är det midsommarafton i den här världen där renarna vill gunga 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  21 juni, 2019 at 09:45

  Sååå fina! Minns att vi också såg renar när vi var i de trakterna med husbilen 2010. Önskar en riktigt fin midsomar!

 • Reply
  ulrica
  22 juni, 2019 at 03:56

  Dom där underbara renarna, så himla vackra!!
  Kram Ulrica

 • Reply
  MUURIKKA - EN WOKPANNA FÖR UTEMAT - Gott för själen
  3 november, 2019 at 02:01

  […] ljud. Vi tittade upp. Det visade sig att ljudet kom från maaassor med hovar mot en grusad väg. Charmigt inslag det där med renar när man är där […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.