livet

FLASHBACK FRÅN EN SOMMARLOVSMORGON

Fick en sån där härlig flashback från en sommarlovsmorgon. En sån där solig, varm och lugn morgon.

En sån där sommarlovsmorgon då man tittade ut för att se om mormor satt där ute med frukost och morgontidning. På somrarna bodde hon i sommarstugan som fanns på vår tomt. Morfar dog när jag var liten så jag minns inte honom så tydligt från somrarna.

Jag tassade ut och småpratade lite.

En sån lugn, tyst och solig morgon har det varit då jag och A åt frukost ute. Jag hade plockat in blommor från den egna sådden i våras och gjort frukost innan jag väckte honom. Med en flaschback från en sommarlovsmorgon njöt jag av småprat och morgonsol!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Ulrica
    15 juli, 2019 at 05:16

    Åh, vilken visuell upplevelse du bjuder på <3. Jag kan riktigt höra hur det känns när du och mormor satt där och åt frukost i solen. Kram Ulrica

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.