livet

TJEJKVÄLL PÅ SUNDBYHOLMS TRAVBANA

De som känner mig satte nog kaffet i vrångstrupen när ordet travbana dök upp som rubrik till ett inlägg på min blogg. Jag som knappt vet vad som är fram och bak på en häst. Men jodå. Jag har varit på tjejkväll på Sundbyholms travbana för några veckor sedan.

En kollega kastade ut en fråga om det fanns nåt intresse att hänga med på tjejkväll på Sundbyholm utanför Eskilstuna. Jag gillar att uppleva nya saker och jag gillar umgänge, så självklart tackade jag ja. Vi var ett gäng på drygt 20 brudar som åkte.

När man kom dit fick man möjlighet att mingla runt bland folk och försäljningsbord. Det såldes allt från ostar till halsband. Efter en stund var det dags att sätta sig till bords för att få ta del av en chokladprovning som hölls av Kahls the- & kaffehandel. Riktigt bra kvalitetschoklad. En ny bekantskap var röd choklad! Har ni hört talas om det nån gång? Väldigt speciell smak och jättegod.

När provningen var klar var det dags för första loppet. Antingen kunde man gå ut för att titta eller så kunde man titta på skärmar.

Det kändes inte jättelockande att gå ut och titta hela tiden. Regnet verkligen vräkte ner. Ser ni regnbågen?

Tyckte så synd om kuskarna. De var tokprickiga av lera efteråt 🙂

Tjejkväll på Sundbyholms travbana
Tjejkväll på Sundbyholms travbana

Loppen varvades med middagsbuffé, underhållning och kaffe. Trots regnet ville jag ändå se på närmare håll och fota såklart. Man kunde ju stå under tak.

I vårt paket ingick att man fick spela på några lopp. Vi var några som inte fattade nånting. Vi kom fram till att vi skulle läsa lite i häftet och låtsas notera saker, så det skulle se bra ut. 🙂 🙂 Roligt hade vi i alla fall! Trots att vi inte fattade nånting. Och på det hela taget var det en jättetrevlig tjejkväll på Sundbyholms travbana, med ett stort gäng kolleger!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  RÖD CHOKLAD - EN UNIK SMAK - Gott för själen
  20 augusti, 2019 at 05:31

  […] choklad. Har ni testat det? Har ni ens hört talas om det? Det hade inte jag innan jag var på chokladprovning på en tjejkväll för ett par månader sedan. Jag hade varken testat eller ens hört talas om […]

 • Reply
  ulrica
  20 augusti, 2019 at 08:56

  Vilken härlig kväll :). Även om man inte fattar ett skvatt så rycks man med i känslan, och det är så himla kul att spela på trav. Jag brukar spela ihop med Micke ibland men han sliter sitt gråa när jag vill spela på hästar som har fina och roliga namn istället för de som kanske har hyfsade odds :-)).
  KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.