hälsa & friluftsliv

ENDORFINKICK OCH LYCKORUS DENNA MORGON

Jisses vilken endorfinkick och vilket lyckorus jag fick denna söndagmorgon. Jag bestämde mig igår kväll för att jag skulle ge mig ut på en löprunda imorse. Jag la framkläderna så jag inte skulle kunna skylla på att de låg i sovrummet där A sov. Drack ett glas juice och tog på kläderna.

Kolla! Klarblå himmel. Jag sprang en bit längs golfbanan. Fint att se kontrasten mellan golfgreen’ens perfektion och den vildvuxna ängen emellan. Japp, är man nördig på kontraster så ser man sånt 🙂

Krispig och sval luft, men perfekt för t-shirt och korta byxor. Solens strålar lyfte mig framåt. En riktig endorfinkick! Prova! Det är så skönt!

När jag kom tillbaka var faktiskt A uppe. Jag föreslog frukost ute och han höll med om att det skulle vara skönt. Han älskar att vara ute så han var inte så svårövertalad 🙂

Alldeles lugnt och tyst trots att vi bor i ett villaområde.

Endorfinkick och lyckorus de lux!
Endorfinkick och lyckorus de lux!

Vi satt där en lång stund och njöt. Nästan visk-pratade för att vi var så avslappnade och det var så lugnt. Jag var helt hög av min endorfinkick från löpturen och hög på lyckorus av att sitta ute och äta frukost en bit in i september.

Till sist insåg vi att vi måste slita oss om vi ska få nåt gjort. Vi ska försöka dyka in i röran i garaget. Jag behöver få fram lite mera höstiga kläder, jackor och skor. Och vi behöver få lite ordning.

Så. Got to go!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.