livet

SEPTEMBERDAGEN DÅ SOMMAREN KOM TILLBAKA

Man måste ju bara älska såna där septemberdagar då sommaren kommer tillbaka!

Vi började den härliga dagen med att åka och handla mat och en present till dottern. Men sen. Sen kunde vi njuta av det underbara vädret.

Jag städade bilen. Sååå välbehövligt! Sen fick trädgården lite uppmärksamhet. Tömde några krukor på utblommade plantor, grävde ner några plantor från krukor ner i potatislandet. Hoppas på att de ska överleva där. Och planterade några nyköpta ljung.

Pausade med lunch och mellis ett par gånger.

När det var dags att börja med middagen gjorde vi som förra helgen. Vi släpade ut allt och skar och hackade och blandade utomhus, så långt det gick. Bara för att njuta av kvällssolen så länge som möjligt.

Efter middagen drog A igång en liten brasa. Där satt vi i ett par timmar, tills elden sakta lugnade sig och jag höll på att somna. Vilken dag och kväll! 21 september 2019 kommer jag nog att komma ihåg ett tag!


Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.