livet

NU ÄR VÄL JULEN SLUT?

Årets två första intensiva arbetsdagar är slut och det är redan helg. Perfekt med en mjukstart. Även om starten inte var så värst mjuk.

I dag får nog julen vara slut här på Torpet. Visserligen så dök ju de tre vise männen inte upp förrän på trettondagen enligt ”sagan”, men va’ fasen. Sagor har väl skrivits om förr. Så jag tror vi motar ner dem i jullådan igen. Trots att A’s figurer är väldigt fina så är det lite för mycket jul just nu.

Det ska visst bli soligt här på förmiddagen. Blåsigt visserligen, men soligt. Och det har vi ju inte varit så bortskämda med. Jag ser att solen kämpar sig upp nu och sprider ett ljus på himlen. Bäst att packa ryggan för att ge sig ut på en liten tur. En liten tur innan de där gubbarna ska försvinna.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Ulrica
    4 januari, 2020 at 09:45

    Godmorgon :-). Så skönt att städa bort julen. En fundering jag haft är om de små granarna i krukorna kan vara kvar även efter att julen städas undan.. hmm.. funderar vidare på den :-). Idag blev det en väldigt lång sovmorgon här hemma och sen blir det en tur till Stockholm för att köpa utemöbler till nya huset. Hittade en grupp jag drömt om länge som nu såldes till ett vrakpris så jag hoppas den ser lika bra ut som sagt också :-). Jag hoppas på sol i morgon också, för då ska jag garanterat ut i skogen och hämta sol.
    Ha en underbar dag!! KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.