livet

ARBETSVECKAN GÅR MOT SITT SLUT

Då var det dags även för den här arbetsveckan att gå mot sitt slut. Det har varit lite extra långa arbetsdagar så kvällarna har inte innehållit så speciellt mycket alls. Men det gör inte så mycket när man har en massa roligt att se fram emot i helgen.

I helgen blir det desto mera innehåll. Idag fyller svärfar 80. Vi ska dit på lite kalasande. Bara familjen. Om två veckor blir det lite större fest.

Och på lördag ska vi på en 40-årsfest. Det är grannen som har fest i en lokal ett par kilometer bort. Samma lokal som jag hade min 40-årsfest i.

Mat och dryck och trubadur är vad det ryktas om på lördag. Låter som en bra förutsättning för en toppenkväll. Jag får hoppas att mitt huvud inte stänger ner butiken. Det händer ju trots allt fortfarande att det blir lite för mycket ljud för mig. Men men, det tar vi då i så fall. Jag börjar med att se fram emot en trevlig fest.

Men först ska arbetsveckan avslutas. Och sen ska ett 80-årskalas klaras av. Visst ja, vi är bjudna till A’s dotter på middag på söndag också.

Vad har ni för planer för helgen!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.