hälsa & friluftsliv

INVESTERAR I MIG SJÄLV EMELLANÅT

Jag är så glad över att jag investerar i mig själv emellanåt. Tycker liksom att jag är värd det. Jomen det är ju faktiskt så jag ser det. Att ge sig själv ett träningspass då och då är att investera i sig själv.

Investerar i mig själv med ett träningspass emellanåt
Investerar i mig själv med ett träningspass emellanåt

Det var blåsigt. Det var mulet. Och det var små små små droppar i luften. Rätt motigt och tråkigt alltså, egentligen. Men så jäklarns härlig ändå.

En grävmaskin har redan börjat schakta och förbereda för kommande golfsäsongens utmaningar.

Betydligt mera tråkigt väder än i fredags. Landskapet liksom vilar och laddar för att ge mera energi en annan dag. I fredags var det klarblå himmel och gav mig lite extra skjuts i steget!

När jag kom tillbaka hem och började med frukosten kom A upp. Klockan var strax efter åtta och det hör inte till vanligheterna att han är uppe så tidigt. Allting blev liksom jättekonstigt. Är det nånting som man har rutiner kring så är det väl morgonen. Iallafall är det så för mig. Och när man helt plötsligt får sällskap vid frukostbordet från start så blir det helt förvirrat. Jättemysigt och trevligt att han var uppe tidigt såklart. Men förvirrat.

Att jag investerar i mig själv med ett träningspass emellanåt och att ha mysigt sällskap vid frukostbordet är vardagslyx på hög nivå!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.