livet

STRUNTA I STÖKET

Att strunta i stöket och istället hälla upp fredagsölen när man kommer hem från jobbet är välgörande ibland. Det gjorde vi igår.

Strunta i stöket och häll upp en öl istället!
Strunta i stöket och häll upp en öl istället!

Vi slog oss ner vid köksbordet och lät den gyllene vätskan fukta strupen.

Det här är en IPA som vi köpte i Kiel på senaste resan. A är egentligen inte jätteförtjust i IPA, men jag gillar det.

Jag ska villigt erkänna att jag har druckit godare öl. Men flaskan är rolig och fotovänlig 🙂

Idag är det helt annat än avkoppling med en öl. I alla fall till en början. Här pågår kalasförberedelser. Svärisarna som nyss fyllt 80 ska ha ett lite större kalas. Vi står för förrätten (snittar till bubbel) och A’s syster står för dessert och tårta. De själva fixar varmrätten. Bra upplägg!

Vi struntar i stöket här hemma idag också och tar det en annan dag. Nu har jag inte tid mer er längre. Måste fortsätta!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Tina ME
  22 februari, 2020 at 06:34

  Det gjorde ni rätt i! Här hemma har vi en trasig diskmaskin och man orkar ju inte så i diskbaljan hela tiden så det är lite allmänt stökigt nu. Jag önskar att jag tyckte om öl för det finns så många snygg flaskor men det går bara inte. Har försökt m en nu har jag gett upp. Ha det så fint på kalaset! Kram //Tina

  • Reply
   Lena
   24 februari, 2020 at 06:30

   Åh, nej! Trasig diskmaskin är inte kul!

   Hehe, men det är ju inget måste att gilla öl 🙂 Det går alldeles utmärkt ändå.

 • Reply
  ulrica
  22 februari, 2020 at 08:28

  Nu har jag äntligen landat med näsan över vattenytan med en gigantisk deadline på jobbet och tagit examen i min utbildning, så nu ser jag fram emot att läsa ikapp här inne :).

En fredagsöl känns helt rätt i din värld, så det passar sig väl utmärkt <3. Så himla mysigt att träffa Maria, jag tar för givet att ni hade det riktigt kul tillsammans :). Jag fnissade för mig själv när jag läste om att A vaknat och kommit upp tidigt. Jag är precis likadan!! Micke har börjat kliva upp tidigt när han är hemma och även om jag också tycker att det är supermysig så stör han liksom min ordning :-)). Armbandet från A var skitsnyggt!! Så DU!

Hoppas du får en jättemysig lördagkväll <3. KRAAM

  • Reply
   Lena
   24 februari, 2020 at 06:32

   Ibland kör det verkligen ihop sig. Skönt att du kommit i mål!

   Ja, det var jätteroligt att träffas live! Så mysig person!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.