livet

DET FINNS EN FÖRDEL MED CORONA

Det går knappt att prata om nåt annat än Corona och hur galet allt är. Hur äldre och redan sjuka inte klarar ett insjuknande i Corona. Folk hamstrar torrvaror och toapapper som om ett tredje världskrig är på ingång. Hamstrar så att andra inte får nåt alls. Pratar om hur hela världen stannar. Men det finns en fördel med Corona. Fördel för min del och flera med mig.

Fördelen är att jag kan jobba hemifrån. Åtminstone från idag och resten av veckan. Då fattar ni hur värdelöst jag tycker att det är att sitta två timmar om dagen bakom ratten. Så värdelöst att jag nästan tycker att det är bra med detta galna virus. (Ni fattar att jag raljerar va’? Även om jag tycker det är jätteskönt att vara hemma). Sen finns det såklart en fördel till. Miljöbelastningen blir ju långt ifrån lika omfattande när alla plötsligt slutar resa. Det är såklart den viktigaste fördelen!

Men det där med att jag kan vara hemma är så härligt. Jag kan njuta mera av de vackra tulpanerna från Asplunds blomsterhandel.

Jag kan lättare ta mig ut på en löprunda. Jag kan lättare hinna städa. Jag kan ta lite sovmorgon.

Man kan hinna mycket extra på två timmar om dagen! Så. Nu har jag inte tid med er. Jag ska göra mig i ordning för en arbetsdag hemma 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  17 mars, 2020 at 09:40

  I längden kan det nog finnas vissa fördelar. Kanske får klimatet återhämta sig lite och kanske börjar vi resa annorlunda. Här och nu tycker jag att det är hemskt, och tänker på alla som drabbas i sina företag. Och att vara hemma? Jag har provat EN dag och tycker att det är sååå jobbigt … 😉

 • Reply
  Sallys hus
  18 mars, 2020 at 02:34

  Hallå…man MÅSTE skämta om eländet ibland..;) Å jag förstår dig…
  Jag har bara 30 minuter till jobbet så jag lägger bara 1 timme om dagen i bil…men tycker det är bra segt…så JAPP jag förstår att du tycker det är superskönt att jobba hemifrån..
  Man hinner maaaaassor med mer ju…

  Kraaaaam fina du och jobba lugnt..;)
  Katarina

 • Reply
  ulrica
  25 mars, 2020 at 01:32

  Jag håller med Katarina här.. man måste få skämta ibland, det gör livet så mycket lättare och roligare!
  Att pendla är så drygt, så jag förstår hur skönt det är att kunna jobba hemifrån 🙂
  KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.