livet

SEMÄÄÄÄÄSTER!!!

Semäääääster! Äntligen kan jag säga att det är min tur nu. Jag har semester! Ja, ni fattar att jag inte brytt mig jättemycket om det kalla och regniga väder vi bjudits på i juli. Vi fick ju en fantastisk midsommarvecka i fjällen. Jag brukar kalla det för transportsemester. En tidig semester i juni som gör att man lättare kan transportera sig till en längre semester under sensommaren.

Semäääääster, äntligen!
Semäääääster, äntligen!

Och nu är den alltså här. Andreas jobbar veckan ut. På söndag åker vi på roadtrip till Värmland, och blir borta en knapp vecka. Sen har vi faktiskt bara en veckas semester till. Den kommer att tillbringas på hemmaplan. Det var tänkt att vi skulle ha haft tre veckor nu, men kom på att vi kommer att behöva mera semester senare under hösten. Varför vi behöver mera semester kommer ni att förstå. En ledighet från jobbet som inte kommer att innebära vila och avkoppling. Mera jobb, skulle man kunna säga.

Men nu ska jag ta tag i min första lediga dag. Började med att lyxa till med färskpressad juice till frukost och Nyhetsmorgon. Får se vad jag hittar på nu.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.