livet

BUNGYJUMP FRÅN LUFTBALLONG – TOKSTOLLE!

Vi hörde det karaktäristiska ljudet av gasen som sprutar in i en luftballong. Reflexmässigt tittade vi upp. Blicken fastnade på en luftballong som seglade förbi. Sen hörde vi ett litet poff och ett jubel. Vi tittade upp igen. Jisses. Det var någon som hoppade bungyjump från luftballong. Vilken tokstolle! Poffet var förmodligen en bubbelkork.

Först såg vi inte riktigt. Känslan var att de typ kastat ut nåt. Men sen insåg vi att det var en människa!


Människan som hängt där under tog sig på nåt sätt upp och ballongen fortsatte sin färd.

Hoppa bungyjump från luftballong! Vilken tokstolle!
Hoppa bungyjump från luftballong! Vilken tokstolle!

Sen hände det igen. Någon hoppade. Samma eller nån annan. Jag brukar vara rätt äventyrlig av mig och tycka att de flesta fysiska aktiviteter är roliga. Men nä, hoppa bungyjump från luftballong. Där går min gräns! 🙂 Men jag kanske skulle kunna tänka mig att åka luftballong.

Det där var förra helgen. Det var inte jag som varken åkte luftballong eller hoppade. Idag ska jag inte åka luftballong heller. Vi ska åka på en liten utflykt.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    FREEDOMtravel
    27 augusti, 2020 at 07:23

    Oj, jag skulle tycka att det var äventyrligt nog att åka i luftballongen, haha. Hoppa? Nej, inget för mig 😉

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.