livet

DET GÄLLER ATT PASSA PÅ

Det gäller att passa på när solen är framme. Känslan är att suga ut det sista ur sensommaren. Njae, det kanske inte riktigt är sensommar på riktigt, men man kan ju låtsas. I fredags, då jag var ledig, så åt vi en enkel utelunch från värmda matlådor. Perfekt när man inte vill lägga tid på matlagning.

Utelunch - vill gärna passa på att njuta av höstsolen!
Utelunch – vill gärna passa på att njuta av höstsolen!

Pellisarna är fortfarande fina, men snart måste de in i uthuset för att inte frysa gissar jag.

De perenner som stått i krukor grävde jag ner i potatislandet så att de klarar sig över vintern. Andreas började riva staket och skärmtak över ingången. Allt för att förbereda för rivning. Vi pausade under den tidiga kvällen med lite ost, kex och vin. Tog det som förrätt så att vi skulle kunna vara ute så länge som möjligt och äta lite senare.

Igår var det inte fullt lika fint väder. Vi hann köra två fulla billass, med skåp och kartonger, till lägenheten, innan duggregnet kom. Sen regnade det av och till hela dagen. Vi passade på att köra ett lass till Återbruket. Det gör ju inte så mycket om de sakerna blir blöta 🙂

Till middag blev det helstekt kyckling med grönsaker och bröd. Andreas älskar det. Och jag? Not so much. Jag vill inte äta skinnet. Kan knappt tänka mig nåt läbbigare. Tar man bort det så finns det liksom inte mycket smak kvar på köttet. Men jag vräker på krydda så funkar det. Man vill ju liksom ställa upp emellanåt 🙂 Och för hans del så gäller det att passa på att njuta.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.