livet

FIKA I HÖSTSOLEN

Fika i höstsolen är väl härligt!? Det gäller ju att passa på när det bjuds upp till soldans. Helgen visade sig verkligen från sin bästa höst-sida.

Jag var ledig i fredags och passade på att packa upp kartonger i lägenheten. Efter lunch kom mina föräldrar och hälsade på. Vi fikade utomhus. Det här huset bjuder inte på speciellt mycket fikabröd. Särskilt inte nu när vi har så mycket att pyssla med. Det fick bli lite kex och pepparkakor. Japp, kvar sedan i julas. Japp, det var god marginal till bäst-före-datum. Pepparkakor håller länge.

Fika i höstsolen
Fika i höstsolen

Just de här bilderna är från förra helgen då jag pausade lite för att fika i höstsolen. Jag håller på att gå igenom alla gamla tidningar och river ut det jag vill spara. Resten slänger jag. Man kan inte spara på allt. De här utemöblerna packade vi ihop förra helgen. Ett bord och ett par stolar kan vi fortfarande fika vid.

Igår hade vi en fantastiskt härlig dag. Tog en liten vandringstur på ett par timmar (inlägg kommer) och fortsatte sedan med arbetet hemma. Andreas gjorde en jättegod middag med ugnsstekt lax med parmesan, sparris och potatis. Och jag gjorde en creme fraiche-sås. Det blev galet gott!

Imorse var det bara 1,7 grader då jag kom upp vid sju. Nu börjas det! Idag blir det kanske en vända till Återbruket igen. Det blir nog det sista med buskar och blommor. Skönt att sätta check på den.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.