livet

LITE HÖSTKÄNSLA I KAOSET

Jag måste ju erkänna att det börjar bli lite rörigt i trädgården och i huset inför stundande rivning och nybyggnation. Därför kändes det extra viktigt att få lite fin höstkänsla i kaoset.

Jag gjorde det enkelt för mig och köpte en färdig plantering.

Har ni haft en fin helg i övrigt? Det har vi. Det har varit rätt fulltecknat med kalasande och en tur till Uppsala, men har ändå hunnit med en del annat. Nu är det bara att bita tag i denna vecka. Får se vad den har att ge. På onsdag har vi ett möte med markentreprenören här på plats hos oss för lite diskussioner om vad som ska göras. Det ser vi fram emot.

Ha en fin vecka!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Ulrica
    9 september, 2020 at 08:23

    Jag hoppas att mötet idag gick bra! Så fint det blev i trädgården, passa på att njuta innan allt brakar loss :-). Jag hade gärna sett lite mindre ”kaos” i min trädgård också, och önskar komma iväg för att handla lite höstblommor i helgen.
    KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.